ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ

Ποιοί Είμαστε


Η PrintFabric με έδρα την Θεσσαλονίκη μετρά 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης αποκλειστικά σε ύφασμα.

Eπενδύοντας σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, επαγγελματιών και ιδιωτών.
Είμαστε ειδικοί σε οτιδήποτε εκτυπώνεται σε ύφασμα, δίνουμε λύσεις στην ψηφιακή εκτύπωση  πολυεστερικού ή σύμμικτου υφάσματος σε πολύ υψηλή ανάλυση με χαμηλό κόστος. Εκτύπωση σε υφάσματα για διάφορες κατασκευές όπως σημαία, λάβαρα και banners, κουρτίνες, διαφημιστικές τέντες, υφάσματα επιπλώσεων, διαφημιστικά και διακοσμητικά μαξιλάρια , σεντόνια, εσωτερική διακόσμηση κτλ.
Τα χρώματα είναι ανεξίτηλα και εισχωρούν στην ίνα του υφάσματος δίνοντας έτσι την αντοχή και την ποιότητα των χρωμάτων που απαιτείτε. Τα υφάσματα μπορούν να πλυθούν ακόμα και στο πλυντήριο στους 60 βαθμούς χωρίς να αλλοιωθούν τα χρώματα στο παραμικρό,  συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και την Γερμανία.
Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας  έχει αποδείξει τα τελευταία 15 χρόνια ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.